luni, 18 martie 2013

Descoperiri

     Azi ploua,e frig, urat afara...nu putem iesi la plimbare din pacate.Yasmine,printesa mea e fascinata de mai tot ce o inconjoara dar in special de propria-i voce.Descopera ca poate scoate sunete dintre cele mai variate,de unele speriindu-se chiar si ea.
   Ii place sa guste tot ce ii pica in manuta,degetele ei fiind cele mai delicioase,uneori de prea multa pofta le incearca pe toate deodata ..facute pumnisor.
    La aproape 4 luni,fara o saptamana ...e deja o mica exploratoare.Apuca diverse obiecte cu stangacie,uneori cu doar doua sau trei degete.Jucariile zornaitoare,care canta sau care fac galagie o atrag ca un magnet,depune efort sa le apuce cu toata mana,nu reuseste intotdeauna,cateodata persevereaza,alteori se lasa pagubasa si isi cauta alta ocupatie,gen contemplarea art-decorului de pe perete sau a fetei mele minute in sir,in incercarea parca de a vedea dincolo de mine ce o fi.
   Si e abia la inceput printesa mea,in fiecare zi au loc realizari notabile,iar mami e alaturi de ea sa-i sustina eforturile si sa o ajute sa descopere necunoscutul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu